Wie zijn wij?

De algemene aannemer ACI (‘Aménagement, Construction, Immobilier’) werd in 1991 opgericht en is gespecialiseerd in de renovatie en inrichting van kantoor- en industriële gebouwen, winkelcentra en hotels.
ACI maakt deel uit van een groep bedrijven, samen met 1Space Design, Batimelec en GMTF.

Zo kunnen we alle fasen van uw bouwplaatsen afdekken. Onze projectmanagers coördineren al het werk in nauwe samenwerking met onze ingenieurs.

Onze sterke kanten

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het inrichten van bedrijfsruimte
  • Advies van onze architecten en ingenieurs voor creatieve en op maat gemaakte oplossingen
  • Eén contactpersoon die uw hele project coördineert, van de studies tot de uitvoering van de werken en de oplevering van de bouwplaats
  • Een netwerk van betrouwbare en gespecialiseerde partners voor de uitvoering van de werken
  • Strikte inachtneming van budgetten en planning
  • Gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen

Ons geschiedenis

1983

Onze eerste activiteiten in de bouwsector dateren uit 1983 met de oprichting van Batimelec. Het bedrijf was aanvankelijk actief op het gebied van algemene elektriciteit, maar veranderde geleidelijk aan in een bedrijf van algemene werken.

1991

In 1991 hebben we het bedrijf ACI opgericht, volledig gewijd aan de renovatie en inrichting van kantoorruimtes.

2013

1 SPACE DESIGN zag het daglicht in 2013 en houdt toezicht op al onze activiteiten die te maken hebben met het ontwerpen en renoveren van professionele ruimtes. Het merk 1 SPACE DESIGN versterkt de dubbele positie van het bedrijf : we ondersteunen niet alleen de uitvoering van het project, maar we werken ook samen met onze eigen architecten die de studies uitvoeren, de plannen ontwerpen en u een werkruimte garanderen die aan uw verwachtingen voldoet.

2014

In 2014 hebben we GMTF overgenomen om aan de behoeften van onze klanten op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning te voldoen. We kunnen een volledige reeks diensten aanbieden, vanaf de eerste plannen tot aan de afwerking.

Ontdek de bedrijven in onze groep

Waarom werken met ACI ?

 

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Neem contact met ons op voor een afspraak in onze kantoren of voor een bezoek van een van onze specialisten.